Skip to content
Newsfeed

Er komt een nieuwe Nike Dunk High ‘Acid Wash’ aan

7 juli 2021 16:01
Er komt een nieuwe Nike Dunk High ‘Acid Wash’ aan

Er komt nog een Nike Dunk High uit. De nieuwe Dunk High heeft een ‘Acid Wash’ colorway.

De hype rond de Nike Dunk is nog lang niet voorbij. Dit jaar zijn er veel uitgekomen, Low’s en High’s, en er komen er nog veel meer aan. De eerste Dunk High kwam in 1985 uit en was ontworpen door Peter Moore. De kleuren die toen uitkwamen zien we nu ook nog, zoals de ‘Game Royal’, ‘Varsity Maize’ en ‘Syracuse’. Nu is het tijd voor een gloednieuwe colorway.

Nike Dunk High ‘Acid Wash’

De nieuwe Dunk High heeft een interessant bovenwerk. De basis is gemaakt van lichtgeel leer. De overlays daarboven hebben met de naam van deze sneaker te maken. Het lijkt namelijk alsof de overlays gedipt zijn in bleek. Hierdoor krijgt het leer een kleurverschil tussen wit en zwart.

De Swoosh op de zijkant is volledig zwart, net als de veters. Naast zwarte veters krijg je er ook een extra set veters bij in een crème kleur. De middenzool van de sneaker is een donkerder geel dan op het leer er boven. De buitenzool is in het grijs. De branding op de tong is in de oude stijl van Nike. Bekijk de beelden van deze Dunk hieronder.

De releasedatum van de Nike Dunk High ‘Acid Wash’ is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo weet jij altijd het laatste sneaker nieuws.

Nike Dunk High 'Acid Wash'
Nike Dunk High 'Acid Wash'
Nike Dunk High 'Acid Wash'