Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuwe collab tussen Stüssy en Nike SB

4 december 2018 14:15
Er komt een nieuwe collab tussen Stüssy en Nike SB

Stüssy en Nike zijn regelmatig collab partners en nu hebben de twee merken een nieuwe Blazer Low ontworpen.

Stüssy is een merk dat een history heeft van ruim 38 jaar, het merk is opgericht door Shawn Stüssy. Het merk is begonnen met het maken van surfboards, hier gebruikte Stüssy hun eigen naam als ontwerp.  Later kwam deze naam ook op verschillende kleding stukken zoals petten en shirts. Op dit moment is het een wereldwijd bekend merk dat overal ter wereld verkocht wordt.

Voor de laatste collab is er gekozen voor een Nike SB Blazer Low. De sneaker is gemaakt van ‘grof’ suède dat een ruige textuur heeft. De kleur van de upper is donker groen en heeft een lichtgroene Swoosh. Op de hiel staat de tekst: STÜSSY. De sneaker heeft een ‘deconstructed’ tong en een witte midsole.

De release staat gepland op 7 december. De Stüssy X Nike SB Blazer Low komt onder andere uit bij Stüssy en Dover Street Market. We houden jullie op de hoogte of de sneaker ook een release in Nederland zal krijgen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Stüssy X Nike SB Blazer Low

Releasedatum: 07.12.2018
Prijs: TBA
Colorway: TBA
Stylecode: BQ6449-001

Stüssy X Nike SB Blazer Low

Stüssy X Nike SB Blazer Low
Images by: Black Sheep Skateshop