Skip to content
Upcoming

Er komt een ‘Bold’ colorway aan op de Nike Air Force 1 Low

1 april 2020 13:45
Er komt een ‘Bold’ colorway aan op de Nike Air Force 1 Low

Nike heeft weer goed nieuws voor ons. Er komt binnenkort een nieuwe ‘Bold’ colorway op de Nike Air Force 1 Low. De sneaker is dit jaar al in ontzettend veel nieuwe colorways verschenen en Nike is voorlopig nog niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways. Dit keer verschijnt de klassieker in een zwart tintje.

De Nike Air Force 1 Low bestaat al heel wat jaartjes en sinds zijn lancering is de sneaker al in ruim 1700 colorways uitgebracht. Van basic wit en zwart, tot een dragon print, het staat dit model allemaal fantastisch. Sinds zijn lancering is het design van de sneaker weinig veranderd, maar ondanks dat heeft de Air Force 1 de afgelopen maand toch een aantal ‘aanpassingen’ ondergaan. Zo is de sneaker meerdere malen uitgebracht met een kleine aanpassing, zoals de Nike Air Force 1 Shadow. Een kenmerk van de Air Force 1 is het zilveren medaillon op de neus.

Nike Air Force 1 Low ‘Bold Air’ | CJ1393-001

Nike heeft zich deze keer wat bescheiden gehouden. De sneaker beschikt namelijk over een overall zwart bovenwerk en heeft witte details. Zo is de outsole wit van kleur en ook bevindt zich een witte streep boven de midsole. Op de midsole bevindt zich tweemaal het woord ‘Air’ waarvan een wit en een zwart met een witte streep erdoorheen. Deze witte streep loopt door over de heel. De sneaker is gemaakt van stevig leer.

Wanneer deze colorway precies zal releasen is nog niet bekend. We verwachten dat de sneaker dit jaar nog verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Hier staan alle sneakers die binnenkort uitkomen. Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke sneaker!

Nike Air Force 1 Low 'Bold Air'

CJ1393-001 · Prijs vanaf €189,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike