Skip to content
Upcoming

Er komt een ‘Black & White’ colorway op de Nike Air Max 98

23 februari 2020 09:00
Er komt een ‘Black & White’ colorway op de Nike Air Max 98

Jaja, er staat een nieuwe colorway op ons te wachten. De Nike Air Max 98 is een tijdje wat minder populair geweest, maar Nike heeft de sneaker weer helemaal teruggebracht. Ze blijven maar terugkomen met nieuwe colorways, zo is afgelopen week bekend gemaakt dat de sneaker ook uitkomt in een ‘Tear Away’ effect. Nu komt er weer een nieuwe colorway uit, namelijk de Nike Air Max 98 ‘Black & White’. Deze keer is de colorway wat minder kleurrijk, de sneaker zal de kleuren zwart en wit krijgen. De nieuwe Nike Air Max 98 ‘Black & White’ zal dit jaar nog uitgebracht worden.

Nike Air Max 98 ‘Black & White’ | Closer Look

In de afgelopen jaren zijn er ontzettend veel verschillende colorways uitgebracht op deze sneaker. De Nike Air Max 98 is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Maar de colorway van deze Nike Air Max 98 is deze keer vrij bescheiden gebleven. Het kleurenpallet bestaat namelijk uit zwart en wit, zoals je misschien ook al aan de naam kon zien. Ondanks het kleurenpallet misschien vrij eenvoudig is, is dit eentje die je niet wil missen. Het bovenwerk is verdeeld is twee delen, waarbij het zwarte deel het witte deel overlapt. De air-sole heeft een grijze rookachtige tint gekregen, die worden gevolgd door de zwart witte zool. Het design wordt compleet gemaakt met het zwart witte branding air max logo op de tong.

Wat we op dit moment weten is dat deze sneaker nog in 2020 uit zal komen, maar een exacte datum is nog niet bekend. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze release en nog vele anderen. Check hieronder de afbeeldingen voor een beter beeld van de sneaker.

Nike Air Max 98 'Black & White'

CJ0592-100 · Prijs vanaf €420,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 98 'Black & White'
Nike Air Max 98 'Black & White'
Nike Air Max 98 'Black & White'
Images by Nike