Skip to content
Upcoming

Er komen twee nieuwe colorways aan op de Asics GEL-Lyte 3

1 april 2020 09:00
Er komen twee nieuwe colorways aan op de Asics GEL-Lyte 3

Er staat een nieuw pack op ons te wachten, namelijk het Asics Gel-Lyte III ‘Monozukuri’ Pack. Dit pack zal verkrijgbaar zijn in maar liefst twee colorways die helemaal in het thema staan van Monozukuri. We moeten nog even wachten, maar hij komt al sneller dan je denkt…

Dit nieuwe SS20 Asics GEL-Lyte III pack is het voorbeeld van Monozukuri, beter bekend al eersteklas Japanse vakmanschap. Monozukuri betekent letterlijk vertaald uit het Japans ‘het maken van dingen’. Hierbij draait het meer dan alleen simpelweg een product creëeren. Monozukuri is een onderdeel van de Japanse cultuur en kan worden beschreven als een manier van denken. Het design van de sneakers kenmerkt zich door een rijke combinatie van mesh, suède en leer, voorzien van premium details.

Asics GEL-Lyte 3 ‘Ivory’ ‘Smoke Blue’ | 1191A364.750 | 1191A364.400

Dit pack zal verkrijgbaar zijn in twee verschillende colorways. De sneakers zijn hetzelfde, alleen beschikken zij over een ander kleur bovenwerk. De eerste colorways beschikt over een overall ‘Ivory’ kleur bovenwerk. De details worden duidelijk geaccentueerd met een donkere ‘Ivory’ kleur. Op de neus bevindt zich een lichte beige kleur. De midsole beschikt over een witte kleur. De tweede colorway heeft een overall ‘Smoke Blue’ bovenwerk gekregen. Daarbij worden ook deze details weer geaccentueerd met een donkere blauwe kleur en is de neus is lichter. Ook bij de tweede colorway beschikt de midsole over een witte kleur.

Dit te gekke Monozukuri pack zal vanaf 17 april verkrijgbaar zijn op asics.com. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €130,00,-. Scroll naar beneden voor foto’s van de twee colorways. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

ASICS Gel-Lyte 3 Monozukuri Pack 'Wood Crepe'

1191A364.750 · Prijs vanaf €213,-

Naar alle aanbieders
Asics GEL-Lyte 3
Asics GEL-Lyte 3
Images by Asics

ASICS Gel-Lyte 3 Monozukuri Pack 'Smoke Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Asics GEL-Lyte 3
Asics GEL-Lyte 3
Asics GEL-Lyte 3
Images by Asics