Skip to content
Upcoming

Er is mogelijk een nieuwe Off-White x Nike Dunk onderweg

12 augustus 2020 15:25
Er is mogelijk een nieuwe Off-White x Nike Dunk onderweg

Virgil Abloh deelde op Instagram beelden en hierop was een sample te zien van een colorway die we nog niet eerder hebben gezien op de Off-White x Nike Dunk. We hebben het nu over een cleane ‘White’ colorway.

De voorgaande colorways op de Off-White x Nike Dunk sneaker waren zeer populair. In totaal verschenen er drie colorways die alle drie binnen no-time waren uitverkocht. In december 2019 verscheen deze samenwerking. Nu is er mogelijkerwijze een nieuwe colorway onderweg, maar nu in een minimalistische witte colorway.

Off-White x Nike Dunk Low ‘White’ | Closer Look

Op de beelden die Virgil deelde waren de sneaker niet heel duidelijk te zien, maar dankij @sneaker_refresh hebben we toch een idee gekregen van hoe de sneaker er ongeveer uit ziet.

De basis is op dezelfde manier verwerkt als zijn voorgangers, namelijk van leer. Dit keer is de basis in een witte kleur gecreëerd met hierop overlays in een zilveren kleur. Zo is bijvoorbeeld de mudguard op de voorvoet wit, rondom de eyestays en verder richting de hiel is de overlay ook zilver. Op het bovenwerk loopt een contrasterende oranje lacing, net als bij de andere drie colorways die eerder dropte. Achterop de Swoosh is het kenmerkende oranje labeltje weer te vinden. Om de sneaker af te maken is er gekozen voor een witte midsole en een zilveren outsole die het cleane design helemaal afmaken.

Of de sneakers daadwerkelijk zullen releasen is nog niet bekend. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws wat betreft deze collab. Scroll naar beneden voor de eerste beelden.


Off-White x Nike
Off-White x Nike
Images by @sneaker_refresher