Skip to content
Newsfeed

Er is meer release info over de Color Skates x Nike SB Dunk High Kebab & Destroy

22 juni 2021 10:00
Er is meer release info over de Color Skates x Nike SB Dunk High Kebab & Destroy

Skateshop Color Skates en Nike SB brengen deze week een nieuwe SB Dunk High uit. De Atheense Skate shop heeft de kicks geïnspireerd op gyros kebab. Eén heel populair gerecht uit Griekenland.

De designers van het Kebab & Destroy silhouet hebben de sneaker zo ontworpen dat het op een echt broodje gyros lijkt. Zo staat het Tan suède rond de teen en eyelets voor het pita brood en de rode veters en Swoosh voor de tomaten. Daarnaast je een witte voorkant, dat voor de tzatziki saus staat. De bruine print om de hiel staat voor de gyros kebab. De geborduurde hand met gyros kebab en Color Skates branding maken de sneaker extra interessant. Ook staat er kebab & destroy op de binnenkant van de tong label. Het is al om trek van te krijgen! Tot slot zijn er speciaal bedrukte inlegzolen en is de zool zwart met witte contrasterende stiksels.

Je kunt de Color Skates x Nike SB Dunk High ‘Kebab and Destroy‘ releasen op 26 juni 2021 vanaf €110,- bij geselecteerde skateshops en bij Nike. Houd onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten voor nog meer Nike SB releases.

Color Skates x Nike SB Dunk High Kebab and Destroy
Color Skates x Nike SB Dunk High Kebab and Destroy