Skip to content
Upcoming

Er is een Travis Scott Nike Air Max 270 React in de maak

22 juli 2019 11:26
Er is een Travis Scott Nike Air Max 270 React in de maak

Na de release van de Air Jordan 1 en in de aanloop naar de Air Jordan 6, is er bekendgemaakt dat Travis Scott en Nike gaan samenwerken aan één van de nieuwe modellen van Nike. Ze gaan namelijk samenwerken aan de Nike Air Max 270 React. Ondanks dat er nog geen foto’s beschikbaar zijn van de Travis Scott Nike Air Max 270 React zijn er toch al een aantal details bekend.

Nike Air Max 270 React

De Nike Air Max 270 React is een van de nieuwere modellen van Nike. Het is een hybrid van de Nike Air Max 270 en de Nike React. De Nike Air Max 270 is terug te vinden op de hak van de sneaker. Hier zit namelijk de gigantische Air unit van de Air Max 270. Hierdoor heeft de sneaker optimale demping en is het model heerlijk comfortabel. Wat de sneaker nog comfortabeler maakt, is de React technologie op de rest van de zool. Dit heerlijk zachte materiaal zorgt ervoor dat de sneaker heerlijke demping geeft. De Air Max 270 React is door deze technologieën een van de meest comfortabele lifestyle sneakers op dit moment.

Details van de Travis Scott Nike Air Max 270 React

Ondanks dat er nog geen foto’s gelekt zijn over de nieuwste samenwerking tussen Nike en de rapper uit Houston zijn er toch een aantal details bekend. Zo is het bovenwerk bekleed in een kleurenschema van Light Cream, Starfish en Dark Hazel. Starfish is een soort licht roze kleur die bekend is van de zeester. Dark Hazel is een donkere kleur bruin. Of er branding aanwezig is op de sneaker is nog niet bekend. Wel is het bekend dat de sneaker uit zal komen in adult sizes voor €150,- en in kids sizes voor €75,- of €95,- bij Nike.com en verschillende retailers.

Daarnaast is bekendgemaakt dat de sneaker zal releasen in het voorjaar van 2020. Houd de Releasekalender en de blogs in de gaten voor updates.


Travis Scott Nike Air Max 270
Images by @py_rates