Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe Nike hybrid met de Nike More Uptempo 720

28 januari 2019 15:05
Er is een nieuwe Nike hybrid met de Nike More Uptempo 720

Nike heeft een nieuwe hybrid in de familie. Er is namelijk een klassieke sneaker gecombineerd met de nieuwe Air Max 720. De Nike More Uptempo 720.

De Nike More Uptempo 720 is een hybride van de Air Max 720 en de klassieke Nike More Uptempo. Deze sneaker werd gedragen door basketbal legende en NBA champion Scottie Pippen. Zo droeg hij het model van Nike in 1996 toen hij de vierde titel voor de Chicago Bulls won. Daarnaast droeg hij ze ook tijdens de Olympische Spelen van ’96 waar hij de gouden medaille won.

De Air Max 720 is een heel nieuw model van Nike die in februari zal uitkomen. Wat het meest kenmerkend is de grote Air unit onder de sneaker. Deze zorgt voor heerlijk comfort.

Dit comfort heb je dus ook op de Nike More Uptempo 720. De zool is namelijk van de diezelfde als de Nike Air More Uptempo. Het bovenwerk is geïnspireerd op de Nike More Uptempo. Echter zijn er nog enkele verschillen. De meest opvallende is natuurlijk de tekst op het bovenwerk. Op de originele Uptempo staat de tekst “Air”. Op deze Hybride staat de tekst “Air Max”. Aan de binnenkant staat “Air” en aan de buitenkant “Max”.

Er is nog weinig bekend over de nieuwe Nike More Uptempo 720. Het enige wat we hebben zijn de foto’s. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike More Uptempo 720

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: T.B.A.
Colorway: Black/Black/Black
Stylecode: T.B.A

Nike More Uptempo 720
Nike More Uptempo 720
Nike More Uptempo 720
Nike More Uptempo 720
Nike More Uptempo 720
Nike More Uptempo 720