Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe Air Max 90 colorway opgedoken die perfect is voor de lente

30 januari 2020 13:15
Er is een nieuwe Air Max 90 colorway opgedoken die perfect is voor de lente

De eerste maand van het nieuwe decennium is alweer bijna voorbij. Nike viert dit jaar het 30-jarige jubileum van de Air Max 90. De sneaker gigant heeft al verschillende colorways gereleased en er komen er ook nog een hele boel aan. Nu de lente in zicht komt is er voor Nike nog een reden om een nieuwe colorway te releasen binnenkort! Scroll naar beneden en bekijk de foto’s van de super vrolijke colorway van de AM 90 te bekijken.

Zoals velen al weten bestaat de Air Max 90 dit jaar dertig jaar. Om dit te vieren heeft Nike al een AM 90 OG in verschillende colorways gedropt. De sneaker die dertig jaar geleden uitkwam wordt nu gezien als een van de meest iconische sneakers. De eerste colorway die in de jaren ’90 uitkwam was de ‘Hyvent Orange’, nu is die colorway beter bekend als de ‘Infrared’.

Closer look | CJ0612-700

Deze kleurrijke colorway bestaat uit roze, geel, blauw en zwarte/witte details. De sneaker is deels uit suède zoals de mudguard. De toebox bestaat uit een zonnebloem kleurig mesh. De tong van de sneaker en de lining hebben dezelfde kleur als de toebox. De veters en de midsole zijn wit en de zwarte swoosh breekt de kleuren.

Er wordt verwacht dat de sneaker in de komende weken verkrijgbaar zal zijn bij Nike en verschillende retailers. De prijs van deze vrolijke Air Max 90 is nog onbekend. Houd de releasekalender en onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven!


Air Max 90
Air Max 90
Air Max 90
Images by: Nike