Skip to content
Upcoming

END viert 15-jarig bestaan met een adidas collab!

11 maart 2020 15:40
END viert 15-jarig bestaan met een adidas collab!

END bestaat dit jaar 15 jaar, en dit wordt gevierd met een samenwerking van END x adidas! Ze hebben maar liefst drie sneakers ontworpen, allemaal geïnspireerd door bruggen. Waarschijnlijk denk je wat gek. Maar wat is deze samenwerking een succes, want naast het feit dat de sneakers een verhaal met zich meedragen, zijn ze ook nog eens super gaaf. En dat is niet het enige toffe aan de sneakers, want ze komen deze week ook al uit! Aanstaande zaterdag 14 maart 2020 zijn ze verkrijgbaar, per sneaker verschillen de prijzen een beetje. Lees dus snel verder voor alle informatie, want die vind je hier.

END. x adidas

END viert dit jaar zijn 15- jarige bestaan. De kledingwinkel is niet vies van hard werken, in januari brachten ze samen met Converse de “Blueprint” Chuck 70 uit. Nu hebben ze zich in het diepe laten vallen met adidas, met maar liefst drie ontwerpen. De sneakers zijn allemaal geïnspireerd door bruggen in Engeland, END zijn ‘hometown’. De collectie heeft vooral inspiratie opgedaan door de voetbalcultuur. Met een ode aan de steden Londen, Glasglow en natuurlijk, waar het allemaal begon voor END, Newcastle. Op elk van deze bestemmingen, staan iconische bruggen. Namelijk de Tower Bridge, Clyde Arc en de Tyne, deze drie bruggen hebben de naam van de collectie beïnvloed. “Three Bridges”. adidas heeft drie modellen gebruikt en in een nieuw jasje gestopt, ze hebben de New York, de Topanga en de Grainger modellen neergezet.

Three Bridges “Grainger” | FV7946

Deze END x adidas Grainger sneaker brengt een ode aan Tyne. Hij is gemaakt van premium witte nubuck. De details hebben een rood, marineblauw en groen gekregen. Op de buitenzool staat nog steeds het iconische merknaam van adidas, deze sneaker is verkrijgbaar vanaf 129,-.

End X adidas Grainger 'Three Bridges'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Three Bridges “New York” | FV7945

De iconische New York sneaker is nu gestopt in een Londen jasje, ze hebben gebruik gemaakt van een “Chili Pepper Red/Navy” colorway. Deze sneaker kan van jou zijn voor maar 99,-.

End X adidas New York 'Three Bridges'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Three Bridges “Topanga” | FV7944

De Topanga is een echte klassieker, die eert Glasgow. De sneaker heeft een “Dark Blue/Gum” colorway gekregen. Deze variant is verkrijgbaar vanaf 99,-. Naast het feit dat ze drie sneakers uitbrengen, belonen ze ons nog meer met t-shirts, bucket hats en baseball caps.

End X adidas Topanga 'Three Bridges'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Release info

Aankomende zaterdag 14 maart 2020 is het dan zo ver, je kan ze met een raffle op natuurlijk de site van END. bemachtigen. Ze zullen hard gaan, wees er daarom snel bij! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van alle sneaker nieuwtjes? Houd dan onze releasekalender in de gaten.