Skip to content
Upcoming

De END x adidas Forum Low is extreem limited

29 december 2020 17:59
De END x adidas Forum Low is extreem limited

END Clothing en adidas hebben een rijke geschiedenis met elkaar en zetten deze mooie samenwerking door met een nieuwe release. De twee merken brengen op 31 december de adidas Forum Low ‘Friends and Forum’ uit. Deze release is erg limited, aangezien er maar 300 paar uitkomen.

END Clothing is opgericht in 2015 als doel om Newcastle te voorzien van high fashion uit de gehele wereld. END verkoopt niet alleen kleding, maar ook een groot scala aan sneakers. Zo verkoopt de winkel bijna elke hype release en werkt END Clothing met enorm veel merken samen. De winkel bied merken zoals A.P.C, Louis Vuitton, Sacai en Off-White, maar ook streetwear merken zoals Palace, Supreme en The North Face.

END x adidas Forum Low ‘Friends and Forum’ | G54882

De END x adidas Forum Low heeft een vintage look gekregen. Dit is al gelijk te zien aan de crème midsole en veters. De mudguard en hiel zijn gemaakt van premium suède in dezelfde crème kleur. Deze crème kleur wordt gecombineerd met wit leer op de rest van de sneaker. Klittenband is ook gebruikt op de sneaker en is geplaatst bovenaan de veters. Op de midfoot zijn de drie strepen van adidas te vinden in de kleuren groen, rood en blauw. Adidas branding is geplaatst op de zijkant van de sneaker, tong en midsole. Natuurlijk mag de END branding niet ontbreken en is deze geplaatst op de hiel.

De raffle voor de END x adidas Forum Low ‘Friend and Forum’ is nu al live tot 30 december via END Clothing. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers nieuws pagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


End X adidas Forum Low 'Friends & Forum'

G54882 · Prijs vanaf €216,-

Naar alle aanbieders
END adidas Forum Low
END adidas Forum Low
END adidas Forum Low
END adidas Forum Low
Images by END