Upcoming

Elke maandag een video van KixFix // Air Max 1 One centre Pompidou

1 oktober 2018 17:00
Elke maandag een video van KixFix // Air Max 1 One centre Pompidou

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Robert Joosten, 29 jaar en kom uit Rotterdam. Sinds ik mij kan herinneren ben ik al gek van sneakers geweest en ik had van kleins af aan al aardig veel kicks. Dat is inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijke collectie waar maandelijks paartjes bij komen.

3 jaar geleden ben ik begonnen met het restaureren en customizen van sneakers onder de naam Kix Fix .Ik leg altijd de resultaten vast en plaatst deze op mijn Instagram @kix_fix_ Daarbij ben ik een jaar geleden ook begonnen met het opnemen van de restauraties en customs. Omdat het te veel tijd ging kosten om elke week een sneaker te restoren of customizen én de video af te krijgen ben ik ook gestart met unboxings vast te leggen en te delen op mijn YouTube kanaal KixFix.

In deze video unbox ik de Nike Air Max 1 Centre Pompidou by Day. Dit paar is geïnspireerd op het gebouw Centre Pompidou  in Parijs, het gebouw waardoor Tinker Hatfield geïnspireerd raakte de Air unit zichtbaar te maken en de Air Max 1 te creëren.

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.

De sneaker: Nike Air Max 1 ‘Pompidou By Day’ – AV3735-002

The Turnover