Skip to content
Events

Eerste editie Deadstock Sneaker Market Nijmegen op zaterdag 27 oktober

19 oktober 2018 16:51
Eerste editie Deadstock Sneaker Market Nijmegen op zaterdag 27 oktober

De eerste editie van Deadstock Sneaker Market vindt plaats op 27 oktober in en rond om de Vasim in Nijmegen. Met ruim 80 verschillende tafels, waar zowel particulieren als winkels hun meest exclusieve schoenen komen verkopen, is Deadstock Sneaker Market het grootste sneaker evenement in de regio. ‘De naam deadstock komt voort uit de urban sneaker wereld, ‘Dead Stock’ betreft een schoen die nog nooit gedragen is en waarvan geen paren meer geproduceerd worden’ stelt Andor van den Boom een van de organisatoren.

De sneaker industrie is een groeimarkt, ondernemers Robbert den Boer, Andor van den Boom en Diede van Overbeek zagen deze trend als een kans waarmee ze een uniek evenement toevoegen aan de evenementen kalender van Nijmegen. De ondernemers verwachten overigens niet alleen vanuit Nijmegen veel sneakerfreaks, ‘vanuit heel Nederland krijgen we aanvragen tot deelnamen aan ons evenement’ verteld Robbert den Boer.

Een groot aantal Sneaker Sellers als Approved Sneakers, Outsole, 24/7 store en vele andere komen met hun meest Kick ass sneakers naar de beurs. Maar ook customizers, sneaker Art en Grafitti zullen aanwezig zijn.

We geven je net voor de beurs nog een uitgebreide update van het komende event. Tickets voor het event zijn HIER verkrijgbaar. 

LET OP: Je kunt bij Sneakerjagers kans maken op gratis Tickets voor het event en shopcredit bij dé Sneakershop van Nijmegen, 24/7. Meer info op HIER of op de insta van Sneakerjagers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.