Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op de pgLang x Converse collectie

1 mei 2022 18:00
Eerste blik op de pgLang x Converse collectie

Kendrick Lamar en Dave Free zijn oprichters van het platenlabel pgLang. Dave Free heeft op Twitter beelden van een Converse Chuck Taylor Hi en Pro Leather gepost. Hiermee lijkt het erop dat het nieuwe label samenwerkt met Converse voor een collectie. Er is nog geen release datum bekend, maar het nieuwe album van Kendrick is aanstaande, deze komt uit op 13 mei 2022. Er is een mogelijkheid dat de sneakers tegelijk met het album zullen uitkomen.

De collectie bevat een Chuck 70 en Pro Leather Ox. De Chuck 70 heeft een wit canvas bovenwerk met contrasterende stiksels. In plaats van de traditionele veterogen worden er D-ringogen gebruikt, wat een stoere look geeft aan de sneakers. Natuurlijk bevat de schoen de iconische All-Star-logo, het enige verschil is dat er deze keer ‘pgLang for’ boven staat gedrukt. De witte tussenzool heeft rode en navy accenten, wat de schoen compleet maakt.

De Pro Leather Ox heeft een witte leren basis met suède overlays en blauwe contrasterende stiksels. Net als de Chuck 70 heeft ook deze sneaker metalen D-ringogen. De pgLang-branding staat op de zijkant. Een crèmekleurige tussenzool en buitenzool maken de sneaker af.

Wanneer de pgLang x Converse collectie zal gaan uitkomen is helaas nog niet bekend. Hou vooral onze release kalender in de gaten voor eventuele updates.

pgLang x Converse
pgLang x Converse
pgLang x Converse
pgLang x Converse
pgLang x Converse
pgLang x Converse
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date