Skip to content
Upcoming

Eerste blik op de nieuwe Nike Air Force 1 ’07 LV8 Low ‘Worldwide’ Japan

19 mei 2020 15:44
Eerste blik op de nieuwe Nike Air Force 1 ’07 LV8 Low ‘Worldwide’ Japan

De Nike Air Force 1 heeft de laatste tijd al meerdere malen in onze releasekalender gestaan en we kunnen wel zeggen dat het momenteel één van de populairste modellen van Nike is. Er komen dit jaar dan ook nog steeds weer meer nieuwe colorways/varianten bij want Nike is nog lang niet klaar met het model uit 1982. We kunnen jullie daarom de eerste beelden van de nieuwe Air Force 1 ‘Worldwide’ dan ook tonen. Deze verbindt ons samen met de hele wereld met in het speciaal Japan. De Air Force Worldwide Japan is er eentje die we niet snel zullen vergeten!

Een tijdje terug schreven we over de eerste afbeelding van de Nike Air Force ‘Worldwide’. Deze had een zwarte colorway met tekens van verschillende steden. Deze keer staat de sneaker in het teken van Japan.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 Low ‘Worldwide’ | DA1343-117

De ‘Worldwide’ sneaker heeft deze keer iets meer kleur gekregen. De colorway van deze nieuwe Air Force 1 heeft namelijk een kleurenpallet van wit, volt en blauw. Het bovenwerk heeft een witte basiskleur gekregen en is gemaakt van glad leer. Op deze witte basiskleur zitten Japanse tekens in het zwart bevestigd met daaroverheen ‘worldwide’ in het blauw. De kleur volt zien we terug in het middenstuk en op de neus. De Swoosh beschikt over een witte kleur en wordt omlijnd door de kleur zwart. Als we afzakken naar de midsole zien we dat deze ook een witte kleur heeft gekregen. De outsole heeft een doorzichtig effect met op de onderkant in het blauw Japanse tekens.

Helaas is deze nieuwe Air Force Worldwide Japan en Japan exclusive. De sneaker zal dus niet in Europa droppen. Houd voor meer informatie onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle releases. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons checken op sociale media en check hieronder de eerste blik op de Air Force 1 ‘Worldwide’.