Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op de Air Jordan 5 in de iconische UNC colorway

21 september 2022 12:12
Eerste blik op de Air Jordan 5 in de iconische UNC colorway

De iconische UNC colorway keert opnieuw terug. Na de Air Jordan 1 ‘University Blue’ uit 2021, is het tijd voor de Air Jordan 5 om ook in de University of Carolina kleuren te komen!

Nadat in juni 2022 al wat beelden waren uitgelekt, hebben we nu eindelijk in-hand beelden van de Air Jordan 5 ‘UNC’. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van ‘Caroline Blue’ nubuck met zilveren accenten op de tong en de ’tanden’ op de tussenzool. Om het kleurenschema af te wisselen is de tussenzool zwart, net als de branding op de tong en de hiel.

Verdere details zijn een doorschijnend venster op het zijpaneel en de rubberen buitenzool heeft ook een doorschijnende afwerking. Om het ontwerp compleet te maken staat op de binnenkant van de tong ‘HEART.’ en ‘SOUL.’ ondersteboven.

Volgens de geruchten komt de Air Jordan 5 ‘UNC’ op 4 maart 2023 uit via Nike en bepaalde retailers. De prijs wordt naar verwachting vastgesteld op 200€. Bekijk hieronder alle beelden van de schoen. Vergeet ook niet de Sneakerjagers Instagram te checken voor dagelijkse release reminders en het meest relevante sneaker nieuws!

j5 unc fi
j5 unc fi
j5 unc fi
j5 unc fi
j5 unc fi
j5 unc fi
j5 unc fi