Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van het Nike Dunk Low Paisley pack

26 december 2021 21:00
Eerste beelden van het Nike Dunk Low Paisley pack

De eerste beelden van het Nike Dunk Low ‘Paisley’ pack zijn opgedoken. Het pack komt met twee colorways en heeft de paisley print op de Swoosh gezet. De sneakers hebben nog geen releasedatum, maar worden in 2022 verwacht.

De Dunk Lows komt in twee nieuwe colorways. Op beide paartjes komt de paisley print terug. Het is niet de eerste keer dat Nike deze print op hun silhouetten zet. Zo kwam de Nike Dunk SB Low in samenwerking met Travis Scott ook met een paisley print. Ook wordt het Air Force 1 ‘Paisley’ pack in 2022 verwacht. In dit pack zitten de colorways ‘Blue‘, ‘Green‘ en ‘Black‘.

Nu komt de print terug op de Dunk Low. Het paartje heeft een leren bovenwerk en komt in een groene en lichtblauwe colorway. Het eerste paartje heeft groene overlays. De upper kleurt wit en is van leer. Ook de overlays zijn van leer en hebben een donkergroene kleur gekregen. De Swoosh heeft een paisley print gekregen. De buitenzool kleurt dezelfde donkergroene kleur als de overlays.

De tweede colorway komt met lichtblauwe overlays. Ook dit paartje heeft een leren bovenwerk en een witte upper. De paisley print komt terug op de hiel tab en Swoosh. De middenzool kleurt wit en de buitenzool heeft dezelfde lichtblauwe kleur als de overlays gekregen.

Het Nike Dunk Low ‘Paisley’ pack heeft nog geen officiële releasedatum. Wel worden de sneakers in 2022 verwacht. Houdt de releasekalender in de gaten voor officiële foto’s van de paartjes.

Nike Dunk Low Paisley
Nike Dunk Low Paisley