Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Wheat’

19 augustus 2021 15:02
Eerste beelden van de Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Wheat’

De eerste beelden van de Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Wheat’ zijn verschenen. Dit is al de tweede colorway van deze samenwerking die op het internet is verschenen.

In het begin van juni verschenen er beelden van de allereerste colorway. De Air Max 1 kreeg een volledig nieuw bovenwerk en had uiteraard de omgekeerde Swoosh op de zijkant zitten. Ook de veters bij dit model zijn aangepast.

Travis Scott x Nike Air Max 1 CJ “Wheat”

De ‘Wheat’ colorway is bedekt in lichte kleuren over het gehele bovenwerk. Alle elementen lijken vergeeld, wat de sneaker een vintage uitstraling geeft.

Op deze Air Max 1 zitten andere materialen dan die we gewend zijn van dit silhouet. De Swoosh ingevuld met slangenleer, wat het Nike logo een textuur geeft.

De basis van het bovenwerk is gemaakt met canvas. De overlays en heeltab zijn gemaakt van leer. Rondom de enkel zit een lint met ruitjes in grijsblauwe tinten.

Op de heeltab staat de vlag van Cactus Jack. De veters krijgen een outdoor uitstraling door een dikker materiaal te gebruiken. Deze zijn ook in een grijsblauwe kleur. Bekijk de afbeeldingen van dit nieuwe paartje hier onder.

De releasedatum van de Travis Scott x Nike Air Max 1 CJ ‘Wheat’ is nog niet bekend, maar volgens de geruchten kunnen we beide colorways in het najaar van 2021 verwachten. Volg ons op Instagram en houd onze blogs in de gaten om geen één update meer te missen.

Travis Scott x Nike Air Max 1 'Wheat'
Travis Scott x Nike Air Max 1 'Wheat'
Travis Scott x Nike Air Max 1 'Wheat'