Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de RIMOWA x adidas NMD R1

21 april 2022 13:18
Eerste beelden van de RIMOWA x adidas NMD R1

De eerste beelden van de RIMOWA x adidas NMD R1 zijn opgedoken. Naast de recente samenwerking met Pharrell Williams komt adidas nu samen met bagage merk RIMOWA. Wanneer dit paartje gereleased wordt, is nog onbekend. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten.

adidas slaat voor het eerst de handen ineen met RIMOWA. RIMOWA is een bagage merk die bekend staat om zijn luxueuze koffers. Het merk maakt al sinds 1898 koffers. In de items worden high tech en premium materialen gecombineerd. De chique look van de koffers wordt terug gebracht in de NMD R1.

De RIMOWA x adidas NMD R1 heeft een chunky look en kleurt olijfgroen. De upper is van PrimeKnit en heeft een abstracte print. Op het bovenwerk zijn oranje details gezet. Ook de veters hebben een feloranje kleur gekregen.

Op de hiel en kraag komt het RIMOWA logo naar voren. De middenzool kleurt beige en heeft abstracte elementen gekregen. Op de binnenzool zijn beide logo’s gezet. Ook staat hier ‘MADE IN GERMANY’ gedrukt, wat refereert naar het Duitse merk adidas.

Wanneer de RIMOWA x adidas NMD R1 gereleased wordt, is nog onbekend. Houd onze releasekalender in de gaten voor de nieuwste updates.

RIMOWA x adidas NMD R1
RIMOWA x adidas NMD R1
RIMOWA x adidas NMD R1