Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave – Noise Aqua

18 oktober 2021 13:58
Eerste beelden van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave – Noise Aqua

De eerste beelden van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave – Noise Aqua zijn verschenen. Dit model is nu razend populair door de release van de ‘Monarch’ colorway.

Patta X Nike Air Max 1 ‘The Wave’ – Noise Aqua

De nieuwe Air Max 1 The Wave heeft nog steeds een bovenwerk gemaakt van mesh en leer. De basis is van hetzelfde mesh materiaal als de vorige colorway. De overlays rondom het bovenwerk zijn ook hetzelfde als de ‘Monarch’ en zijn in het wit.

Wat gelijk opvalt is de golvende mudguard. Deze golf loopt rondom het bovenwerk van de sneaker. Bij deze colorway is dit element blauw. Deze blauwe kleur komt ook terug op de Swoosh en de bovenste veterogen.

De middenzool is in een crème kleur. Hierdoor springen de kleuren van het bovenwerk er duidelijk uit. De buitenzool bestaat uit vier vlakken. De bovenste en onderste zijn donkerbruin. Het tweede vlak is lichtbruin. Het derde vlak is dezelfde blauwe kleur als op het bovenwerk.

De releasedatum van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave – Noise Aqua is nog niet bekend. Wil jij deze drop niet missen? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom deze sneaker.

Patta x Nike Air Max 1 The Wave 'Blue'