Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave ‘Black’

23 november 2021 10:08
Eerste beelden van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave ‘Black’

De Patta x Nike Air Max 1 The Wave is wellicht één van de populairste silhouetten van het moment. Niet alleen in Nederland zijn een hoop sneakerheads fan van dit model, maar ook internationaal. Zelfs Justin Bieber is gespot met de ‘Noise Aqua’ colorway.

Na een oranje, blauwe en bordeauxrode colorway is het tijd voor een paar met een zwart kleurenschema. Het nieuwste paar heeft meer weg van de ‘Rush Maroon’ colorway dan van de ‘Monarch’ en ‘Noise Aqua’.

Alle overlays, inclusief de golvende mudguard, zijn in het zwart. De mudguard is gemaakt van een ribbelachtig materiaal wat een satijnen uitstraling geeft. De rest van de overlays zijn gemaakt van leer. De basis van mesh blijft in de lichtgrijze kleur die op alle vier colorways terugkomt.

De Swoosh op de zijkant en op de mudguard en de branding op de hiel zijn in het wit. Ook de bovenste veterogen hebben deze kleur gekregen. De middenzool is iets vergeeld. De buitenzool bestaat uit zwarte en witte delen.

De releasedatum van de Patta x Nike Air Max 1 The Wave ‘Black’ is nog niet bekend. Volg ons op Instagram en houd de releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom deze release.

Patta x Nike Air Max 1 The Wave 'Black'
Patta x Nike Air Max 1 The Wave 'Black'