Skip to content
Upcoming

Eerste beelden van de “Have A Nike Day” Air Max 97

8 november 2018 15:37
Eerste beelden van de “Have A Nike Day” Air Max 97

Nike heeft niet alleen zijn succes te danken aan zijn sneakers, het is ook een van de meest machtigste bedrijven in de hele wereld dankzij zijn advertenties en campagnes. De ”Just Do It” slogan, die al 30 jaar wordt gebruikt, versterkt elke campagne. Ook slogans zoals ”Have A Nike Day” en ”Yesterday You Said Tomorrow” zijn populair en vaak terug te zien in Nike’s ontwerpen.

Dit jaar heeft Nike een gehele collectie samengesteld van talloze sneakers en kleding. Het lijkt erop dat de collectie in 2019 uit gaat komen. We hebben al een aantal eerste beelden gezien van wat we kunnen verwachten op de Air Max Day 2019. Nu is er nog een Air Max 97 bekend. De sneaker heeft een blauwe colorway. De sneaker heeft net zoals de Undefeated x Air Max 97 een tekst op het golvende patroon op het zijpaneel. De tekst is ”Have A Nike Day”. De side stripes komen in verschillende tinten blauw.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend maar we gaan ervan uit dat de sneaker in maart 2019 uit gaat komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 ”Have A Nike Day”


Images by: dirtymoney823