Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Air Jordan 1 Mid GS ‘Amethyst’

23 januari 2022 18:00
Eerste beelden van de Air Jordan 1 Mid GS ‘Amethyst’

De eerste beelden van de Air Jordan 1 Mid GS ‘Amethyst’ zijn verschenen. De releasedatum van deze sneaker is nog niet bekend, maar de drop wordt in de loop van het jaar verwacht.

De Air Jordan 1 Mid heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De kraag, Swoosh, veterogen en voorste overlays hebben een zwarte kleur gekregen. Het middenpaneel en de toebox zijn in het wit. Hierdoor komt de kleur op de achterste overlays meer tot zijn recht.

De kleur op de achterste overlays noemt Nike ‘Amethyst’. Deze overlays zijn gemaakt van textiel en heeft een combinatie van paarse tinten. Het Wings logo is in het zwart, net boven de enkel. De overlays bootsen de kleur van de amethist kristal na, die ook uit verschillende paarse tinten bestaat. Deze colorway verschijnt ook op de Air Jordan 4 ‘Amethyst Wave’ die in maart zal releasen.

De amethist is een mineraal kwarts en één van de bekendste kristallen die er bestaan. In de spirituele wereld heeft de kristal een een beschermende, zuiverende en ontspannende werking. De kristal zorgt voor harmonie en innerlijke rust.

Vooralsnog komt deze Air Jordan 1 Mid GS ‘Amethyst’ alleen in kindermaten uit en is de releasedatum ook nog niet bekend. Totdat de officiële beelden van deze kicks verschijnen kunnen we een kijkje nemen naar de in-hand beelden van deze nieuwe colorway.

Air Jordan 1 Mid GS 'Amethyst'
Air Jordan 1 Mid GS 'Amethyst'
Air Jordan 1 Mid GS 'Amethyst'