Skip to content
Upcoming

Eerste afbeelding verschenen van de nieuwe Nike Air Force 1 ‘Worldwide’

21 april 2020 12:30
Eerste afbeelding verschenen van de nieuwe Nike Air Force 1 ‘Worldwide’

De afgelopen tijd is Nike lekker bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Er is nu weer een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Force 1 Low, wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden. Dit keer is het niet zomaar een colorway, deze keer eentje die ons verbind met de hele wereld, namelijk de Nike Air Force 1 ‘Worldwide’.

De Nike Air Force 1 Low is al in meerdere colorways uitgebracht dit jaar. In totaal is de sneakers sinds zijn lancering al in meer dan 1700 colorways uitgebracht. Bruce Kilgore heeft een waar plaatje voor ons op de wereld gezet. De sneaker is al meerdere keren gebruikt voor packs en samenwerkingen. Zo zat de sneaker onder andere in het ‘Easter’ pack en heeft het recent een samenwerking met Supreme gehad.

Nike Air Force 1 Low ‘Worldwide’

Deze Nike Air Force 1 Low ‘Worldwide’ is een hele bijzondere. Het bovenwerk beschikt over een zwarte basis kleur. De Swoosh heeft een zwarte kleur gekregen met een witte gestikte rand. Op het bovenwerk zijn er verschillende steden te zien, die allemaal in het wit op de schoen zitten bevestigd. Daaromheen zijn er verschillende icons te zien, zoals een wereldbol, een ster, en nog meer icons die verbonden zijn met de wereld. Deze zijn net als de steden ook wit van kleur. Aan de Swoosh zit een rood labeltje met daarop een Nike Worldwide logo bevestigd. Op de sneaker zelf is er ook nog een nieuw Nike Worldwide logo te vinden.

Wanneer de sneaker verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. We verwachten wel dat deze zomer 2020 uitgebracht zal worden. Ben je benieuwd welke sneakers er dit jaar nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender om geen enkele sneaker te missen. Download ook de Sneakerjagers app in de appstore.