Upcoming

Een St Patrick’s Day colorway komt voor de Air Force 1

15 januari 2021 17:23
Een St Patrick’s Day colorway komt voor de Air Force 1

Met St Patricks’s Day nog maar twee maanden verwijderd beginnen de eerste colorways al op te duiken in teken van de Ierse feestdag. Eerder zagen we al dat de Nike Air Max 90 een make-over krijgt, maar nu kunnen we dezelfde colorway ook verwachten op de Air Force 1!

St Patrick’s Day is de nationale feestdag van Ierland, Noord-Ierland, Montserrat en zelfs van de Canadese provincie Newfoundland en Labrador. De feestdag word elk jaar op 17 maart gevierd. Tijdens St Patrick’s Day wordt de beschermheilige van het land, genaamd Saint Patrick, herdacht. Groen is de kleur van de feestdag en zie je iedereen in groene kleding lopen en kan je zelfs groen bier kopen. St Patrick’s Day wordt over heel de wereld gevierd, waar dan grote optochten worden georganiseerd. Er is al eens eerder een St Patrick’s Day colorway verschenen op de Air Force 1. Dit paartje kwam uit in 2010 en we hebben sindsdien geen colorway meer gezien die in het teken stond van de Ierse feestdag.

Nike Air Force 1 ‘St. Patrick’s Day’

Als we kijken naar het bovenwerk zien we dat deze volledig is gemaakt van leer. De midfoot en hiel patch zijn gemaakt van wit leer. Over de rest van het bovenwerk is er gebruik gemaakt van verschillende kleuren groen. Zo hebben de Swoosh, toebox en sockliner een licht groene kleur gekregen, terwijl de rest van de overlays een stuk donkerder zijn. Op de hiel overlay zijn allemaal klavertjes vier gegrafeerd. Het klavertje vier is één iconisch symbool voor St. Patick’s Day. Kijkend naar de zool zien we dat de outsole en AIR op de midsole een groene kleur hebben gekregen.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Nike Air Force 1 ‘St Patrick’s Day’ precies uitkomt, maar kunnen de sneaker rond de feestdag op 17 maart verwachten. Houd dagelijks onze nieuws pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Bekijk hieronder de officiële foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 'St. Patrick’s Day'

DD8458-300 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'St Patrick's Day'
Air Force 1 'St Patrick's Day'
Air Force 1 'St Patrick's Day'
Air Force 1 'St Patrick's Day'
Images by Nike

The Turnover