Skip to content
Upcoming

Een Solebox en adidas Yung-1 collab komt er misschien aan!

12 juli 2018 19:01
Een Solebox en adidas Yung-1 collab komt er misschien aan!

Tijdens de Berlin Fashion week is een medewerker van Solebox, Aljoscha Kondratiew, gezien in een never-before-seen adidas Yung-1 colorway. Het gericht gaat rond dat dit mogelijk een collab tussen Solebox en adidas gaat zijn!

De adidas Yung-1 is een nieuw model van de adidas familie. Het model is nog geen jaar oud en heeft wat weg van de Yeezy Wave runner 700 en de 500. Het doel van adidas was ook om een sneaker te ontwerpen die toegankelijker is voor het grote publiek.

Deze nieuwe adidas Yung-1 sneaker, die dus het resultat van een collab met solebox kan zijn, komt in een pastel/rustige colorway. De upper is gemaakt van een beige/creme kleurig materiaal. Over deze upper zitten grijsbruine panelen van langharig suede. Aan de achterkant en op de branding van de tongue zien we groene details. De outsole is wit maar heeft oranje details die doorlopen tot de neus en de zijkanten van de sneakers.

Details of bevestiging over deze mogelijke collab met Solebox hebben we niet. Wat we wel weten is dat het een keiharde colorway is! Wil jij als eerste het laatste sneakernieuws weten? Check dan onze releasekalender of Social media kanalen Facebook of Instagram!