Skip to content
Upcoming

Een restock van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’

14 augustus 2019 16:12
Een restock van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’

Afgelopen maandag was er een Shock Drop van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ via adidas. En voor de mensen die toen hebben misgegrepen hebben we goed nieuws. De adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ krijgt namelijk aankomende zaterdag 17 augustus een restock bij verschillende retailers.

Wat kenmerkend is aan de adidas Yeezy Boost 700 is natuurlijk de chucky dad shoe vibe die de sneaker met zich mee brengt. Dit komt natuurlijk door het gebruik van de materialen op het bovenwerk en de gigantische midsole van de sneaker. Ondanks dat chunky sneakers pas echt populair werden in 2018 wist Kanye West in 2017 al dat dit soort sneakers helemaal in zouden raken.

Op het bovenwerk van de de ‘Wave Runner’ zie je een mix van materialen. Zo zien we dat er gebruik is gemaakt van suède, leer en mesh. De kleur grijs zien we vooral terug op de hak en midfoot van de sneaker. Hier zien we ook gelijk de materialen suède, leer en mesh. Verder naar de toebox zien we ook andere kleuren zoals groen, blauw en zwart. De veters hebben een licht gele kleur.

Het meest opvallende van de sneaker zit toch zeker in de midsole. Hier zien we namelijk twee fel oranje pods die samen met de lijnen en de blauwe vormen de zool uniek maken. Naast de looks van de zool is hij ook nog eens heerlijk comfortabel. Dit komt natuurlijk door de Boost technologie van adidas.

Restock

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ zal op zaterdag 17 augustus uitkomen bij verschillende retailers voor €300,-. Check hieronder het overzicht van winkels. Let wel op, bij de meeste zal jij je moeten inschrijven voor een raffle. Ook dat staat aangegeven in het overzicht.


adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'

B75571 · Prijs vanaf €292,-

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 700 'Waverunner'
Yeezy Boost 700 'Waverunner'
Images by Hypebeast