Skip to content
Upcoming

Een nieuwe WMNS colorway op de Air Jordan 6 staat in teken van Singles Day

13 oktober 2020 09:41
Een nieuwe WMNS colorway op de Air Jordan 6 staat in teken van Singles Day

Speciaal voor vrouwen komt het Jordan Brand weer met een prachtige nieuwe colorway op de Air Jordan 6. Dit keer staat de sneaker in teken van Singles day, een dag die steeds bekender wordt en waarmee de individualiteit gevierd wordt.

De Air Jordan 6 kwam in 1991 voor het eerst op de markt, de sneaker is door niemand minder dan Tinker Hatfield ontworpen. De allereerste colorway op dit model was de welbekende Black/Infrared colorway. Ondertussen kent de Air Jordan 6 veel verschillende colorways en enkele samenwerkingen. Binnenkort kan er weer prachtige colorwat bijgezet worden, want in november 2020 zal de Air Jordan 6 ‘Singles Day’ gedropt worden

Air Jordan 6 WMNS ‘Singles Day’

Het bovenwerk van de Air Jordan 6 beschikt over verschillende materialen, prints en vooral een super mooie look. Wat het meest opvalt is de suède bloemenprint met zwart en goud die over het gehele bovenwerk te zien is. Overigens loopt dit ook door op de midsole van de sneaker. De tong wordt bedekt met rode accessoires. Ook de overlays zijn van suède in de leur zwart.

Voor nu is er nog geen officiële releasedatum bekend van dit prachtige paartje. Echter is de verwachting dat deze rond 11 november (Singels Day) gedropt zal gaan worden. Een eerste look van deze sneaker kan je hieronder bekijken.


JOrdan 6 WMNS singles day
image by: @zsneakerheadz