Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Vegan Sneaker van Mercer

9 mei 2019 12:24
Een nieuwe Vegan Sneaker van Mercer

Door het grote succes van de eerste vegan sneaker van Mercer komt er vrijdag 17 mei een nieuwe versie uit van de de sneaker met een compleet nieuw design, namelijk de Mercer W3RD Vegan 2.0 CMYK.

De eerste vegan sneaker van Mercer kwam een aantal maanden geleden uit en was gemaakt van ananasleer. Het leer op het bovenwerk was 100% gemaakt van ananas. Daarnaast was de productie van de sneaker op een vegan manier ingericht. Dit houdt in dat er geen dierlijke producten aan te pas zijn gekomen.

Ditzelfde productieproces geldt voor de Mercer W3RD Vegan 2.0 CMYK. Er zijn geen dierlijke producten gebuikt bij de productie van deze sneaker. Het leer en suède, op het bovenwerk van de sneaker, zijn gemaakt van OnMicro®. Dit materiaal zorgt er niet alleen voor dat de sneaker waterdicht en ademend is, maar is geproduceerd zonder schadelijke stoffen en dierlijke producten.

Naast de geweldige materialen zijn de looks van de sneaker geweldig. Het meest opvallende detail op het bovenwerk is toch zeker het Mercer logo. Deze is namelijk gemaakt in de CMYK kleuren. CMYK is het systeem met de drie basis kleuren. Namelijk de kleuren magenta (combinatie van rood en blauw), cyan (combinatie van groen en blauw) en geel. Door het logo in deze kleuren te bedrukken weet je zeker dat voorbijgangers nog eens omkijken naar je sneakers.

De Mercer W3RD Vegan 2.0 CMYK komt vrijdag 17 mei uit, exclusief op de site van Mercer. Klik hier om de sneaker te bekijken. Hij zal verkocht worden voor €250 en zal tussen 15 juli en 1 augustus geleverd worden.