Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Travis Scott x Nike voor de allerkleinsten?

19 februari 2020 21:36
Een nieuwe Travis Scott x Nike voor de allerkleinsten?

De nieuwste Travis Scott x Nike Air Max 270 React voor de allerkleinsten is bekend. Kylie Jenner heeft ons een sneak peak gegeven in haar laatste post op Instagram. Eind vorig jaar heeft Nike al wat foto’s losgelaten van de grotere maten. Daarnaast vertelden ze dat de schoen uit zou komen voor het hele gezin, zouden dit dan de variant zijn voor de kleintjes? Wij hopen het eigenlijk wel, want wat zien ze er stoer uit!

Travis Scott x Nike

Voor het geval dat je echt niet weet over wie wij het hebben, Travis is een rapper afkomstig uit Amerika. Hij heeft al meerdere samenwerkingen gedaan met Nike. Zo heeft hij bijvoorbeeld de Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ afgelopen jaar uitgebracht, die nu voor absurde prijzen worden doorverkocht. Dus je kan wel zeggen dat er een behoorlijke hype om de releases van Travis Scott heen hangt.

AM270 React x Travis Scott | Kids

Stormi is het dochtertje van Kylie Jenner en Travis Scott. Gisteravond kregen wij het warm toen wij haar nieuwe post zagen, en nee het ging niet om haar lipkits. Stormi was te zien met de Nike AM270 React, die haar vader heeft ontworpen. Wij weten al dat de AM270 React in bezitting is van de ultieme comfort van Nike. De schoen is gemaakt van suède en mesh, die een crème-achtige kleur heeft. De zool heeft golvende effecten, iets donkerder dan de crème kleur die over de gehele schoen valt. De details van de sneaker hebben een rode/oranje kleur, waaronder de Swoosh die tevens weer gespiegeld is.

Wanneer ze uitkomen weten wij nog niet, houd daarom de releasekalender in de gaten! Voordat je het weet, staan ze erop bij ons. Op de hoogte blijven van de leukste sneakernieuwtjes voor kids? Volg ons op instagram @sneakerjagertjes en op Facebook. Dan ben je altijd up to date over de nieuwste sneakertjes voor je kleintjes.


Travis Scott x Nike
Travis Scott x Nike
Travis Scott x Nike
Images by Kylie Jenner