Skip to content
Newsfeed

Een nieuwe Nike x Jean Paul Gaultier x sacai samenwerking

6 juli 2021 11:40
Een nieuwe Nike x Jean Paul Gaultier x sacai samenwerking

Er zijn beelden opgedoken van een tweede Nike x Jean Paul Gaultier x sacai Vaporwaffle. Eerder dit jaren verschenen beelden van deze sneaker in een zwartwit kleurenschema.

Jean Paul Gaultier is een modeontwerper uit Frankrijk. In 1976 bracht hij zijn eerste collectie uit onder zijn eigen naam. Vanaf 1981 werd hij in de modewereld enfant terrible genoemd. Zijn smaak werd namelijk steeds uitdagender, vernieuwender en voor sommigen zelfs choquerend. Naast kleding kan je het merk ook kennen van parfum en van de samenwerking met Supreme.

Nike x Jean Paul Gaultier x sacai Vaporwaffle

De bekende sacai Vaporwaffle is een transformatie ondergaan. Gaultier veranderde de sneaker van een low top, naar een high top. De Vaporwaffle en Blazer zijn samengegaan. De elementen van de Nike Blazer kan je duidelijk zien bij de kraag.

Rondom de schoen zitten stiksels van leer. Deze stiksels lijken op de stiksels van een honkbal handschoen. De dubbele elementen die we gewend zijn van sacai zie je terugkomen bij de Swoosh, veters en tong.

De colorway van deze sneaker is gebaseerd op de sacai x Nike Vaporwaffle ‘Tan’. Er zijn extra kleuren toegevoegd zoals geel, groen en oranje. Zo krijgt de schoen nog een unieker uiterlijk. Bekijk de beelden van de transformeerde Vaporwaffle hieronder.

Het is niet duidelijk of de Nike x Jean Paul Gaultier x sacai Vaporwaffle echt uit zal komen. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom deze sneaker? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten.

Nike x Jean Paul Gaultier x sacai
Nike x Jean Paul Gaultier x sacai