Skip to content
Upcoming

Een nieuwe colorway schittert op de Nike React Element 87

25 januari 2019 10:10
Een nieuwe colorway schittert op de Nike React Element 87

De release van de ‘Laser Orange’ colorway is geweest en de meeste maten waren snel uitverkocht. Helaas misgegrepen? Dan kan je binnenkort voor de nieuwe Nike React Element 87 ‘Royal Tint’ gaan!

De React Element modellen, zowel de 87 als de 55, zijn misschien wel de beste nieuwe modellen die Nike in 2018 heeft geïntroduceerd. De sneaker combineert het beste van hardlooptechnologie met moderne looks voor op straat.

De upper van de Nike React Element 87 ‘Royal Tint’ is dan ook deels doorzichtig, dit geeft de sneaker juist zijn bijzondere karakter. Deze komt in een ‘Royal Tint’ kleur net als de tong. Het veter gedeelte contrasteert door middel van een groene kleur. Afgemaakt met een aantal rode accenten op de hiel en onder de veters is het een perfecte lente/zomer sneaker.

De release van de Nike React Element 87 ‘Royal Tint’ staat voorlopig op 15 februari. De sneaker zal hoogstwaarschijnlijk bij Nike en de betere retailers uitkomen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 87 ‘Royal Tint’

Releasedatum: 15.02.2019 – 09:00
Prijs: €160,-
Colorway: Royal Tint/Black/Wolf Grey/Solar Red
Stylecode: AQ1090-400