Upcoming

Een nieuwe Air Jordan 1 “Cactus Jack” colorway gespot

12 december 2018 11:29
Een nieuwe Air Jordan 1 “Cactus Jack” colorway gespot

Een aantal maanden terug zagen we al dat Travis Scott waarschijnlijk met zijn eigen “Cactus Jack” Jordan 1 zou komen. Nu is er een foto verschenen van de rapper uit Houston met een nieuwe colorway van de Jordan 1.

Travis Scott is op dit moment op tour door Noord-Amerika met zijn album Astroworld die afgelopen zomer is uitgekomen. Tijdens een show, waarschijnlijk in Omaha of Milwaukee, werd deze foto gemaakt van Travis Scott. Op de foto is een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 “Cactus Jack”.

Air Jordan 1 "Cactus Jack"
Image by @travisscott

De eerdere colorway van de Air Jordan “Cactus Jack” viel op dat de swoosh een stuk groter was dan normaal en omgedraaid was. De colorway van deze versie van de Jordan 1 was een combinatie van Sail, Dark Mocha, University Red en Black.

De nieuwe colorway lijkt een iets lichtere kleur bruin te hebben. Daarnaast is het wit omgeruild voor zwart. De swoosh aan de buitenkant van de sneaker is daarentegen wel wit. Aan de binnenkant van de sneaker lijkt de swoosh dezelfde kleur te hebben als de licht bruine vlakken op het bovenwerk.

Image by @travisscott

Er is weinig tot vrijwel niks bekend over de nieuwe colorway van de Air Jordan 1 “Cactus Jack”. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

The Turnover