Skip to content
Upcoming

Check hier het nieuwste model van adidas Originals: Deerupt

14 maart 2018 12:32
Check hier het nieuwste model van adidas Originals: Deerupt

Geen Boost, geen blokjes op de tussenzool of de welbekende three-stripes. Met de nieuwste collectie ‘Deerupt’ gaat adidas een onverwachtse richting in! Hoewel het nieuwe silhouet van adidas Originals doet denken aan Tennis HU en de NMD_R1, heeft het geen van de vertrouwde elementen als eerdere adidas Originals modellen. Maar dat zal ons nauwelijks verbazen, want geen enkel ander merk drijft nieuwe technologieën en innovaties zo aan en probeert altijd nieuwe dingen uit zoals adidas dat doet.

Een heel nieuw silhouet

De adidas Originals Deerupt heeft dus geen bekende details, maar voegt nieuwe accenten toe en heeft een unieke uitstraling! Het nieuwe model is minimalistisch en tegelijkertijd ook opvallend. Het geminimaliseerde bovenwerk is bedekt met uniek Grid-materiaal.

Deerupt is het bewijs dat minimalistisch toch op kan vallen. Deze lichtgewicht sneakers geven de adidas hardlooplegende uit de jaren 80 een innovatieve draai. Het ultraflexibele bovenwerk van mesh is bedekt met een elastisch raster. De EVA-middenzool, ook met raster, maakt de geometrische look compleet. Binnenin zorgen verschillende dempende zones voor een zacht, comfortabel gevoel bij het aantrekken.

Het nieuwe model zal verkrijgbaar zijn vanaf 22 maart. Zie hierboven een video teaser van 43einhalb. Daar zal de Deerupt ‘Solar Bird Red’ ook verkrijgbaar zijn. Klik hier om naar de releasepagina te gaan op 43einhalb. Bij adidas zelf zullen ook de andere kleuren gereleased worden op 22 maart om 00:00. In totaal zijn er zes nieuwe colorways. Scroll verder om de gehele te collectie te bekijken.


Deerupt ‘Solar Bird Red’

Prijs: €99,95
Colorway: Solar Red/Solar Red/Bluebird
Stylecode: CQ2624
Shoplink: klik hier >>


Deerupt ‘Solar Bird Black’

Prijs: €99,95
Colorway: Core Black/Core Black/Ftwr White
Stylecode: CQ2626
Shoplink: klik hier >>


Deerupt ‘Solar Bird White’

Prijs: €99,95
Colorway: Ftwr White/Ftwr White/Ftwr White
Stylecode: CQ2625
Shoplink: klik hier >>


Deerupt ‘Berry Pink’

Prijs: €99,95
Colorway: Chalk Pink/Chalk Pink/Bold Orange
Stylecode: CQ2910
Shoplink: klik hier >>


Deerupt ‘Berry Black’

Prijs: €99,95
Colorway: Core Black/Core Black/Chalk Pink
Stylecode: CQ2909
Shoplink: klik hier >>


Deerupt

Prijs: €99,95
Colorway: Core Black/Easy Green/Ftwr White
Stylecode: B28076
Shoplink: klik hier >>