Skip to content
Upcoming

Een nieuw hoofdstuk in het Air Max 1 mystery

24 juni 2020 21:55
Een nieuw hoofdstuk in het Air Max 1 mystery

De Air Max 1 is misschien wel het meest populaire model in Nederland. Na jaren van tientallen releases en colorways zwakte de focus van Nike op de Air Max 1 aan het eind van 2019 af. Er kwamen een stuk minder releases uit dan in de voorgaande jaren, en het vooruitzicht werd somber ingezien door het grote publiek. Toch zijn er lichtpuntjes in deze donkere Air Max 1 dagen. Het aantal geruchten rondom Air Max 1 releases neemt weer toe en er zitten weer een aantal dikke releases aan te komen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Nike Air Max 1 Premium

Een maand geleden was er het gerucht dat er twee nieuwe colorways van de Air Max 1 Premium aan zitten te komen. Opvallend aan deze geruchten is dat de mini-swoosh terug is te vinden op het bovenwerk. Ook valt op dat de groene colorway wellicht zijn inspiratie heeft gevonden bij de Air Max 1 x Patta ‘Chlorophyll’ uit 2009. Deze twee colorways lijken in oktober 2020 uit te komen.

@py_rates

CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’

Een ander gerucht waar menig sneaker liefhebber van op zal springen is de CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’. Deze mogelijke release van een echte klassieker is erg onzeker. De release is niet bevestigd, maar ook niet ontkent en hebben we dus nog volle hoop dat deze collaboratie terug zal keren. Mocht hij uitkomen, dan moeten we nog wel even geduld hebben. Hij wordt namelijk pas in 2021 verwacht.

Deze afbeelding is van de originele release uit 2006

Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ Powerwall Pack

De re-issue van de Air Max 1 ‘Lemonade’ van de Powerwall Pack lijkt deze zomer nog uit te komen. Om het nog leuker te maken wordt er verwacht dat deze release samen zal komen met de release van twee gelijke sneakers in een ‘Pine Green’ colorway en een ‘Pink’ colorway. Ze zullen verspreid releasen over dit jaar.

Nike Air Max 1 ???

Tenslotte kunnen we bekend maken dat er volgende maand twee Air Max 1 sneakers releasen. Het enige wat we weten over deze release is dat de twee sneakers vanaf 30 juli 2020 om 09:00 uur verkrijgbaar zullen zijn en dat ze €140 zullen gaan kosten. Foto’s of verdere details zijn nog niet beschikbaar. Houd daarom de Sneakerjagers Release Kalender goed in de gaten.

Nike Air Max 1 OG 'Magma Orange'

DC1454-101 · Prijs vanaf €213,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 OG 'Evergreen Aura'

DC1454-100 · Prijs vanaf €272,-

Naar alle aanbieders