Skip to content
Upcoming

Een hamburger geïnspireerde colorway voor de New Balance 1500

3 juli 2018 14:11
Een hamburger geïnspireerde colorway voor de New Balance 1500

De New Balance 1500 gebruikt vaker veel verschillende materialen en interessante kleuren. De nieuwste versie van het silhouet is deze “Made In The UK” -versie die een onmiskenbare gelijkenis vertoont met END’s klassieke “Burger” Saucony Shadow 5000.

De bovenkant heeft een mix van eersteklas suède en mesh. Er zit bruin suède op de toebox, het spatbord en het zijpaneel terwijl een stukje donkerbruin suède de middenvoet en de mudguard bedekt. Licht bruin bedekt het stuk rondom de enkel en de mesh toebox. Meer details die burger-vibes geven zijn de rustieke bruine suede tong en een groene suède patch op de hiel. De schoen is afgewerkt met bruine veters en een goud New Balance-logo geborduurd op de hiel en middenvoet. Een witte tussenzool met zwarte en grijze accenten, en een buitenzool van gum, maken de look af.

Deze nieuwe 1500’s zullen naar verwachting in augustus verkrijgbaar zijn bij New Balance-verkopers zoals Asphaltgold en zullen verkrijgbaar zijn voor €170. Houd de releasekalender in de gaten voor een specifieke datum.


New Balance 1500 “Made In UK”

Releasedatum: augustus 2018
Prijs: €170,-
Colorway: Brown
Stylecode: M1500LN
Shoplink: klik hier >>