Skip to content
Upcoming

Een betere blik op de Comme des Garçons X Nike Footscape

14 januari 2019 16:44
Een betere blik op de Comme des Garçons X Nike Footscape

In 2018 was de Comme des Garçons X Nike Air Max 180 een enorm succes. Dit jaar komt erg gelukkig weer een collab, dit keer op de Nike Footscape.

Het Japanse merk Comme des Garçons kent zijn oorsprong al uit 1975. Het merk heeft enorm brede selectie aan lijnen, de Play collectie word veel door jeugd gedragen en komt veel voor in streetwear. Maar het heeft ook echte high-fashion lijnen die zeer duur zijn. De samenwerkingen tussen Nike worden dan ook altijd goed ontvangen bij een breed publiek. Bij deze samenwerkingen trek men zich weinig aan van de huidige trends en zien we altijd de echte Comme des Garçons style terug komen.

Voor de nieuwe collab heeft met de Footscape gebruikt. Er is gebruik gemaakt van een cleane en eenvoudige colorway, namelijk een ’triple black’ colorway. De veters lopen schuin op de voet naar de buitenkant. Op de middenvoet van de sneaker staan de letters CDG.

Wanneer de release van de sneaker zal zijn dat is helaas nog niet bekend. Maar we verwachten dat het niet heel lang zal duren voor dat er meer bekend is. Check hieronder snel de foto’s van de aanstaande collab.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Comme des Garçons X Nike Footscape

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: T.B.A.
Colorway: Black
Stylecode: BV0075-001
Bekijk hier de storelist>>

 BV0075-001
 BV0075-001
Afbeeldingen: Alexandra Tistounet