Skip to content
Upcoming

Een eerste blik op de 2019 zomer collectie van KangaROOS

20 februari 2019 16:18
Een eerste blik op de 2019 zomer collectie van KangaROOS

We kunnen, hopelijk, zeggen dat we richting het warme weer gaan. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe collecties. Zo brengt KangaROOS een frisse spring/summer collectie.

De aanstaande drop van KangaROOS bestaat uit 6 verschillende sneakers. De collectie bestaat dan ook uit cleane colorways die perfect zijn voor de zomer. De collectie zal vanaf eind februari gaan droppen bij verschillende retailers. Check hieronder alle nieuwe colorways en modellen die tot de collectie behoren.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


KangaROOS Ultimate Star OG

Dit is de klassieke runner van KangaROOS uit de jaren 90. De colorway bestaat uit grijze overlays tegenover een witte basis. De details op de sneaker komen in een lichtblauwe en paarse kleur. De sneaker heeft een strakke vorm die erg gewild is voor een runner. Een klassieke style met een lekkere retro colorway.

Release: februari 2019
Prijs: €100,-
Colorway: Semi Grey
Stylecode: 47219-2066


KangaROOS Omniracer

Het nieuwe model van KangaROOS is de Omniracer. Het is eigenlijk een hybrid sneaker, die bestaat uit de Omnicoil en de Racer. De zool is dan ook afkomstig van de Racer terwijl de upper veel overeenkomsten heeft met de Omnicoil. De sneaker is gemaakt van mesh op de basis, deze komt in een blauwgroene kleur. Als contast is de lining en branding paars.

Release: februari 2019
Prijs: €90.-
Colorway: White/Tile Blue
Stylecode: 47233-0022


KangaROOS Hot Spot

Een sneaker die er wel uitspringt door zijn uiterlijk, zeker in vergelijking met de rest van de collectie. Het is namelijk geen runner maar het is een lage basketbal sneaker. Het model is niet nieuw, het is namelijk een sneaker die oorspronkelijk uit de jaren 90 komt. De sneaker heeft een wit leren upper waar een aantal accenten grijs opzitten.

Release: februari 2019
Prijs: €100,-
Colorway: White/Vapor Grey
Stylecode: 47234-0001


KangaROOS Rage

Dit model komt uit 2010 en is een tijdje uit de roulatie geweest. Maar de sneaker komt goed terug met deze zwart, geel en rode colorway. De upper is gemaakt van micro-vezel suede en van mesh. Op deze sneaker zien we het KangaROOS logo niet op de zijkant zoals bij de andere modellen, maar op de hiel. Wel is de ROOS branding op de zijkant te vinden. De gehele sneaker staat weer op een zool met DYNACOIL en zal dus heerlijk comfort bieden.

Release: februari 2019
Prijs: €120,-
Colorway: Black/Yellow
Stylecode: 47235-5066


KangaROOS Runaway 001

De Runaway 1 is een sneaker die een echte retro look heeft. Zijn blauw met witte colorway benadrukt dit dan ook goed. De sneaker maakt gebruik van een split-midsole die deel zwart is en deels ‘gum’. Afgemaakt met een rode streep aan de zijkant is deze sneaker wat donkerder dan de rest maar zeker niet minder zomers.

Release: februari 2019
Prijs: €110,-
Colorway: Royal/Dk Navy
Stylecode: 47237-4228


KangaROOS Runaway 2

De Runaway 2 is, niet geheel verassend, de opvolger van de Runaway 1. Voor de zomer collectie komt deze in een zeer frisse colorway. Hij komt namelijk in een lichtbeige kleur. Zowel de upper als de zool komt in deze rustige kleur. De sneaker zelf kenmerkt zich door de ROOS branding op de zijkant en natuurlijk het logo wat ook op de zijkant aanwezig is. Dit is toch wel een van de toppers die in deze uitgebreide collectie zit.

Release: februari 2019
Prijs: €110,-
Colorway: Birch
Stylecode: 4736-2100

Afbeeldingen: KangaROOS