Upcoming

Een Dunk uit het Ugly Duckling pack keert spoedig terug

15 januari 2020 11:00
Een Dunk uit het Ugly Duckling pack keert spoedig terug

De archieven bij Nike zijn weer geopend, er komt namelijk een retro release van een Co.Jp Dunk uit 2001! De Nike Dunk Low ‘Plum’ zal niet lang op zich laten wachten en word begin februari al verwacht!

Natuurlijk komen er regelmatig retro’s uit van sneakers, meestal word er van te voren veel gelekt. Dit keer kwam Nike, nagenoeg als verassing, met een post op de Amerikaanse versie van SNEAKRS over de Dunk ‘Plum’. De ‘Plum’ colorway is onderdeel van het ‘Ugly Duckling’ pack dat in 2001 uitkwam. In dit pack zaten ook nog twee andere colorways, namelijk een orange, zwart en groene colorway en een bruin, paars met groene uitvoering. Ook deze colorways worden verwacht om en nabij februari, houdt de release kalender goed in de gaten voor meer info!

De ‘Plum’ colorway kenmerkt zich door de kleuren, namelijk twee tinten paars en rode details. De overlays zijn weer een tint donkerder paars dan de underlays. De rode kleur is terug te vinden op de tong-branding, Swoosh en de veters. Waar de bijnaam ‘Plum’, pruim, vandaan komt is dan ook niet moeilijk te raden.

Net als de eerder uitgekomen ‘Viotech’ was ook deze sneak onderdeel van het Co.Jp project. Dat zich enkel focuste op release die voor Japan bestemd waren. Dat de sneaker dus nu ook buiten Japan/Azië zal komen is dus een flink pluspunt. We verwachten de Dunk Low ‘Plum’ op 7 februari 2020 in ieder geval bij Nike, of ook andere retailers de sneaker uit zullen brengen is op dit moment nog eventjes afwachten. Check hier onder al het beeld materiaal dat nu bekend is!

Nike Dunk Low Retro 'Plum'

CU1726-500 · Prijs vanaf €398,-

Naar alle aanbieders

Dunk Low 'Plum'
Dunk Low 'Plum'
Dunk Low 'Plum'
Images by Nike

The Turnover