Skip to content
Upcoming

Een bezoek aan de ‘Bright Side of the MOON’ met KangaROOS

23 augustus 2019 14:03
Een bezoek aan de ‘Bright Side of the MOON’ met KangaROOS

Een reis naar de maan is niet voor iedereen weg gelegd, maar er wordt wel verwacht dat vanaf 2021 de eerste commerciële reizen richting de maan van start zullen gaan. Dus geen standaard vakanties meer naar Frankrijk en Spanje, of de iets luxere reizen naar Amerika en Bali. In de toekomst ga je op vakantie naar een wereld buiten deze aardbol. Ondanks dat we hier nog even geduld voor moeten hebben, geeft KangaROOS ons een mooi voorproefje van de maan. Dit doen zij met het nieuwste ‘Bright Side & Dark Side of the MOON’ pack dat zaterdag 31 augustus zal uitkomen. Wij bij Sneakerjagers hebben alvast een kijkje mogen nemen op de ‘Bright Side of the MOON’!

KangaROOS ‘Bright Side & Dark Side of the MOON’ pack

KangaROOS heeft zich laten inspireren door de Apollo 11 missie samen met de zoektocht naar een fantastische schokabsorptie. Tijdens deze zoektocht werd namelijk het DYNACOIL materiaal ontdekt. Deze nylon stof werd speciaal ontwikkeld door NASA voor het Apollo-ruimtevaartprogramma. Dit materiaal was verwerkt in de pakken en laarzen van de astronauten. KangaROOS en NASA zijn uiteindelijk gaan samenwerken om van DYNACOIL een verfijnde versie te maken, zodat dit verwerkt kon worden in de tussenzolen van sneakers. Het nieuwste pack van KangaROOS staat dus volop in het teken van de maan. De twee zijdes van de maan, de lichte en de donkere, worden daarom allebei verwerkt op de KangaROOS Ultimate met een aantal interessante details.

KangaROOS Ultimate ‘Bright Side of the MOON’

Wij hebben alvast een bezoekje gebracht aan de lichte zijde van de maan dankzij KangaROOS. Het bovenwerk is voorzien van een heerlijk frisse basis van wit mesh. Daaroverheen zijn verschillende overlays geplaatst, zowel van glad leer als van suède. De suède overlays hebben een licht grijze kleur gekregen en zijn te vinden als mudguard en rondom de hiel. achter deze elementen zit echter ook nog een wit lederen laag. Dit geeft de sneaker net dat extra beetje diepte.

Naast de grote panelen op de sneaker, zijn er natuurlijk ook subtielere details te vinden. Zo zijn er boven het vetersysteem twee plastic elementen geplaatst. Het element dat aan de buitenzijde van de sneaker zit is rood van kleur, terwijl het op de binnenzijde juist donker blauw is. Ditzelfde geldt voor de kleuren van de nestels aan de veters. De kleur rood valt het meest op, dus de rode heel tab is natuurlijk niet te missen, maar het mooiste detail op deze sneaker zit hier direct onder. Op de hiel is namelijk het DYNACOIL logo te vinden. Dit logo is een samensmelting van de branding van NASA en KangaROOS. Daarnaast zien we de KangaROOS branding ook terugkeren op de buitenzijde van sneaker en in het klein op de muduard. Verder is de KangaROOS branding ook te zien in het rood op de outsole.

De KangaROOS Ultimate ‘Bright Side of the MOON’ komt dus samen met de ‘Dark Side of the MOON’ uit op zaterdag 31 augustus. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates. Laat jezelf ondertussen meeslepen naar de lichte zijde van de maan door hieronder de on-feet foto’s te bekijken!


KangaROOS Ultimate OG 'Bright Side of the Moon'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
KangaROOS Bright Side of the MOON
KangaROOS Bright Side of the MOON
KangaROOS Bright Side of the MOON
Images by: Sneakerjagers