Skip to content
Upcoming

Een betere kijk op de Nike Dunk High ‘Varsity Maize’

31 augustus 2020 14:00
Een betere kijk op de Nike Dunk High ‘Varsity Maize’

De geruchten gaan al een tijdje rond dat de ‘Varsity Maize’ colorway weer opnieuw gaat uitkomen op de Nike Dunk High. Nu heeft repgod888 op Instagram ons een beter beeld gegeven van de aankomende release.

De Nike Dunk High ‘Varsity Maize’ werd voor het laatst gezien in 2012. De sneaker lijkt enorm veel op de Wu-Tang release van de Dunk High. Deze sneaker kwam uit in 1999 als een Friends & Family release. De kleuren waren geïnspireerd op de Universiteit van Iowa. Op de Wu-Tang release was het enige verschil dat het logo van Wu-Tang Clan op de hiel en tong stond.

Nike Dunk High ‘Wu-Tang’ | Image by Stadiumgoods

Nike Dunk High ‘Varsity Maize’ | CZ8149-002

De sneaker is geheel opgebouwd van zacht leer, wat wij gewend zijn bij releases van de Dunk High of Low. Een zwarte kleur is te vinden op de midfoot, toebox, tong en het gebied rondom de enkel. De gele kleur bevond zich op de rest van de sneaker en het Nike logo op de tong. Het enige wat anders is aan deze release in vergelijking met de release uit 2012 is dat de midsole niet zwart is maar wit. Hierdoor lijkt de sneaker meer op de Wu-Tang uitgave. De sneaker wordt afgemaakt door een gele outsole.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar de sneaker wordt ergens in de aankomende maanden verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Dunk High SP 'Varsity Maize'

CZ8149-002 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High 'Varsity Maize'
Nike Dunk High 'Varsity Maize'
Nike Dunk High 'Varsity Maize'
Images by repgod888