Skip to content
Upcoming

EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG “Africa”

28 juni 2019 14:05
EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG “Africa”

Kangaroos en Bracenet hebben recent samenwerkt en met behulp van gerecycled oceaan plastic een sneaker ontworpen. Nu gaat Kangaroos de samenwerking aan met EARTH Water om weer een sneaker te ontwerpen die een goede impact heeft op de wereld.

EARTH water is een Nederlands merk die met verkoop van producten de winst gebruikt om waterprojecten te financieren. Het merk werkt nu samen met Kangaroos en ze brengen een limited edition sneaker uit genaamd ”Africa”. De schoenen zijn met de hand gemaakt door een team van lokale experts en vluchtelingen in de regio buurt van Kangaroos hoofdkantoor in Pirmasens. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar de financiering van schone waterbronnen om de gemeenschap te ondersteunen in Cameroon die zonder schoon drink water zitten. De sneaker heeft een upper die is gemaakt van geel en paars suède. Op de middenvoet is een kleurrijk geborduurd patroon met het Kangaroos logo te vinden. Op de heel en tong is de branding van Kangaroos.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn, de limited edition EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG “Africa” zal beschikbaar zijn op 6 juli voor een prijs van €270 euro.


EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG “Africa”

Earth Water x Kangaroos Ultimate OG 'Africa'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders