Watch

Early unboxings op het Instagram kanaal van Sneakerjagers

19 september 2021 10:00
Early unboxings op het Instagram kanaal van Sneakerjagers

Het was je waarschijnlijk al opgevallen, maar we hebben iets nieuws op het Instagram kanaal van Sneakerjagers. Vanuit de Foot District winkel in Barcelona zal Mats van Sneakerjagers namelijk early unboxings gaan opnemen van de laatste en allernieuwste sneaker releases. Een mooi moment om jullie te introduceren met onze nieuwe unboxings op Instagram en de winkels van Foot District.

Unboxing

De unboxings zijn vanaf nu wekelijks te zien zijn op het Instagram kanaal van Sneakerjagers. Via deze korte Reels laten wij alle details van de sneakers zien en ben jij weer helemaal op de hoogte van de laatste releases en krijg je een gedetailleerde blik op aankomende sneaker releases. Kijk bijvoorbeeld hieronder de unboxing van de onlangs verschenen Air Jordan 5 ‘Moonlight’.

Zoals je kunt zien is het decor van deze unboxings de prachtige winkel van Foot District in Barcelona. Met een winkel in zowel het centrum van Madrid als Barcelona, is Foot District één van de meest prominente namen, in niet alleen de Spaanse, maar ook Europese sneaker community. Alle sneakers zullen dan (onder andere) ook uitkomen bij Foot District, en dit zijn zeker niet de minste releases. Zo ontvangt de winkel vrijwel alle ”special” Nike, Jordan, adidas en New Balance releases. Recent kwam bijvoorbeeld ook de Travis Scott Air Jordan 1 Low bij Foot District uit. Vanaf nu zullen wij dus ook deze releases early kunnen unboxen.

Foot District

Foot District is ontstaan in 2012 nadat Co-founders Diego en Nacho vanuit León, een middelgrote stad ten noordwesten van Madrid, geobsedeerd raakten met de cultuur rondom sneakers. Beiden hadden al een achtergrond in de marketing en de keuze om een online sneaker winkel te openen was dus snel gemaakt. Om het merk nog beter te vermarkten besloten de twee om in 2017 de eerst fysieke winkel te openen in Madrid.

In 2018 opende Foot District haar tweede winkel in Spanje. De hoofdstad maakte plaats voor de hoofdstad van Catalonië die bekend staat om zijn architectuur en kunst. Dit is iets wat je ook gelijk zien in de winkel. Door elementen uit het verleden te behouden en dit te combineren met het heden heeft de store een unieke uitstraling. Iets wat perfect past bij deze stad. Het meest opvallende element van deze winkel is toch wel de Jordan Cube. Hierin staan alle Jordan sneakers die op dat moment verkocht worden. Wanneer je een Jordan sneaker op de zuil legt zal de Cube afgesloten worden en je meenemen in het verhaal van dat bepaalde model.

Foot District
Foot District

Ben je toevallig in Barcelona of Madrid, breng dat zeker een bezoekje aan een van de twee winkels! Vergeet ons daarnaast niet te volgen op Instagram. Zo blijf je op de hoogte van de laatste unboxings en ben je helemaal bij met alle releases.

The Turnover