Skip to content
Staff Picks

Early Access voor Black Friday bij adidas

12 november 2021 06:59
Early Access voor Black Friday bij adidas

Nog even en dan is het alweer Black Friday. Op 26 november 2021 kun je bij een hoop winkels hoge kortingen pakken op jouw favoriete items. Bij adidas gaan de Black Friday deals al vroeg van start en vanaf 12 november 7:00 uur tot 21 november 2021 23:59 uur kunnen members profiteren van hoge kortingen.

Black Friday bij adidas

Op 26 november 2021 is het Black Friday en komen winkels wereldwijd met hoge kortingen. Dit is het perfecte moment om cadeaus te kopen voor de feestdagen of jezelf te verwennen met een nieuw paartje. De dag komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en valt een dag na Thanksgiving Day. In de laatste jaren is Black Friday ook naar Nederland gekomen en profiteren wij op die dag ook van hoge kortingen.

Ook adidas is dit jaar van de partij en komt met hoge kortingen. Deze worden niet alleen op de 26ste gegeven, maar kun je als member al vanaf 12 november 7:00 uur profiteren van kortingen die tot 50% oplopen. Deze Early Access is voor Creators Club Members en duurt tot 21 november 23:59 uur.

Om je op weg te helpen, hebben we al een aantal favoriete items voor je geselecteerd die je misschien inspiratie kunnen geven bij het shoppen.

ZX 1K Boost sneaker

De adidas ZX 1K Boost heeft een sportief uiterlijk. De ZX-lijn stond model voor een nieuwe benadering van snelheid en stonden comfort en stijl centraal. Dit paartje combineert de kleuren oranje, beige en bordeauxrood. De zool is ondersteund met EVA- en Boost technologie. Daarnaast zijn 20% van de materialen in de sneaker gemaakt van gerecycled materiaal.

adidas ZX 1K Boost
adidas Black Friday

adicolor Classics 3-Stripes sweatshirt

Dit zwarte sweatshirt heeft een klassiek design en heeft de bekende drie strepen op de mouwen. Ook het adidas Trefoil logo maakt zijn vertoning op de borst en kleurt hier wit. De sweater is van katoen en is gemaakt met 30% gerecylced polyester.

adicolor 3 Stripes Sweatshirt
adidas Black Friday

Kort Synthetic Donsjack

Dit damesjack is met zijn retro look en warme voering de perfecte winterjas. Het jack heeft een korte fit en oogt sportief. Op de mouwen zijn de bekende drie strepen te zien en het Trefoil logo is op de borst gestikt. Het donsjack is gemaakt van Primegreen, een reeks gerecycelde materialen.

adidas Short Synthetic Donsjack
adidas Black Friday

Rivarly Low sneakers

Dit klassieke paartje is voor zowel de mannen als dames een geschikte sneaker voor de winterdagen. Het model is gemaakt van leer en kleurt all-white. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien en het adidas logo is op de middenzool gedrukt.

adidas Rivalry Low wit
adidas Black Friday

Stan Smith Shirt

Dit witte shirt heeft het logo van Stan Smith op de borst bedrukt. Stan Smith is een Amerikaanse oud-tennisser en heeft ook zijn eigen sneakers bij adidas. Het shirt is uniseks en is voor zowel voor de heren als dames geschikt. Het item is gemaakt van biologisch katoen.

adidas Stan Smith Shirt
adidas Black Friday

adidas Originals Donsjack

Ook voor de heren is er een donsjack in de sale te vinden. Dit sportieve jack is warm gevoerd en kleurt donkerblauw. Het jack is gevoerd met eendendons en is weerbestendig. Op de borst is het adidas logo in het wit gestikt.

adidas Originals Donsjack
adidas Black Friday

adidas Superstar sneaker

De Superstar is een classic. De sneaker heeft een shell-neus en heeft een upper gemaakt van leer. Dit paartje heeft een opvallende print op het middenpaneel. Zo zien we naast de drie adidas strepen een print van vlammen. Dit geeft het paartje een bijzondere look en maakt het een echte eyecatcher.

adidas Superstar W
adidas Black Friday

Primeblue SST Trainingsbroek dames

De Primeblue SST Trainingsbroek is een echte classic. De broek kleurt blauw en heeft drie strepen op de broekspijpen. Op de heup is het Trefoil logo geborduurd. Dit item is gemaakt van gerecyclede materialen. Ook dit item is bij adidas te kopen tijdens Black Friday.

adidas SST Primeblue trainingsbroek
adidas Black Friday

Basket Profi Sneaker

Deze klassieke Basket Profi schoen debuteerde in 1969. De sneaker is ontworpen voor de sport bastekbal en haalt hier ook zijn naam vandaan. De sneaker is gemaakt van suède en heeft op het bovenwerk verschillende gouden details. Daarnaast kan het paartje ook gepersonaliseerd worden.

adidas Basket Profi
adidas Black Friday

adidas Forum Low

Het laatste item uit onze favoriete picks, is de Forum Low. Het model werd ontworpen als basketbalschoen en is tegenwoordig ook populair als lifestyle sneaker. Dit paartje combineert de kleuren wit en lila. Op het veterpand is een embleem met het adidas Trefoil logo toegevoegd. Ook dit paartje is in de korting te scoren.

adidas Forum Low
adidas Black Friday

Dit waren een aantal van onze favoriete picks. De Early Access voor Black Friday duurt van 12 november 7:00 uur tot 21 november 2021 23:59 uur. Om te kunnen profiteren van de Early Access korting, moet je member zijn van de adidas Creator Club.