Skip to content
Upcoming

Drie nieuwe Air Jordan 1’s exclusief voor WMNS

11 april 2018 11:38
Drie nieuwe Air Jordan 1’s exclusief voor WMNS

Het merk Jordan verzorgt sinds kort de sneaker-liefhebbende dames goed met een hoop nieuwe releases. Zoals het Rose Gold pack dat in maart uitkwam. Tot vreugde van de fans kondigt het merk nu de lancering aan van drie nieuwe Air Jordan 1-stijlen, allemaal exclusief voor vrouwen.

Na Nike’s grensverleggende “The 1 Reimagined” -collectie, die is gemaakt door een volledig vrouwelijk ontwerpteam, bevat de bij aankomende release twee bijgewerkte versies van de Air Jordan 1 “Rebel XX”. De lifestyle-schoen, die eerder in neutraal “Crèmewit” suède en leer kwam, met een uniek, gedraaid vetersysteem en een rits aan de zijkant. De eerste van de twee nieuwe colorways is de iconische “Chicago Red / Black / White” -combinatie. Terwijl de tweede colorway drie kenmerkende kleuren van het merk combineert: “Chicago” / “Bred” / “Royal”. Ook is de Nike Air-branding is toegevoegd naast de rits.

Bij de release van deze nieuwe sneakers zien we ook de Air Jordan 1 “Satin Shattered Backboard”, een stijl geïnspireerd door de Air Jordan 1 “Shattered Backboard” oorspronkelijk uitgebracht in 2015. Nu verkrijgbaar in damesmaten, is de schoen vernieuwd met een mix van getrommeld leer en satijnen panelen in een zomerse, oranje tint. Een transparante buitenzool met bijpassende kleur aan de onderkant rondt de look af.

De Air Jordan 1 “Satin Shattered Backboard” zal op 5 mei releasen. De Air Jordan 1 “Rebel Chicago” en “Top 3” zullen op 19 mei releasen. Als jij deze moét hebben scroll dan verder om te zien waar ze verkrijgbaar zullen zijn.


Nike Air Jordan 1 ‘Satin Shattered Backboard’

Prijs: €160,-
Colorway: Black/Starfish-Sail-Black
Stylecode: AV3725-010
Storelist: klik hier >>


Nike Air Jordan 1 Rebel “Top 3”

Prijs: €160,-
Colorway: White / Black-Varsity / Red-Varsity Royal
Stylecode: AT4151-001
Shoplink: klik hier >>


Nike Air Jordan 1 Rebel “Chicago”

Prijs: €160,-
Colorway: White / Varsity / Red-Black
Stylecode: AT4151-100
Shoplink: klik hier >>