Skip to content
Upcoming

Draymond Green tekent bij Converse

5 maart 2020 19:26
Draymond Green tekent bij Converse

De glorie tijden van de Golden State Warriors lijken een beetje over te zijn. Na vorig jaar nog de Finals te hebben gespeeld moeten de Warriors het dit seizoen doen zonder een plek in de NBA-Playoffs. Ondanks dat er op het veld weinig gebeurd bij de kampioen van 2018, is er toch een leuk nieuwtje. Een van de grote namen bij de Golden State Warriors, Draymond Green, maakt de overstap van Nike naar Converse.

Draymond Green kenden in zijn, tot nu toe, acht jarige carrière veel hoogtepunten. Zo won de Power Forward drie NBA kampioenschappen, Defensive Player of The Year en mocht Green drie keer meedoen in de NBA All-Star Game. Sinds dat hij in 2012 vanuit Michigan State University werd gedraft verpulverde hij samen met Steff Curry, Clay Thomson en Kevin Durrant vele records. Toch laten de successen dit jaar erg op zich wachten. Dit komt natuurlijk door het vertrek van Durant, en de lange blessures van Curry en Thomson.

In deze prachtige carrière droeg Green altijd Nike’s met de Hyperdunk als favoriet. De speler stond ook als sinds de draft van 2012 onder contract bij het merk uit Beaverton. Maar nu maakt Green de overstap naar Converse.

Bij Converse lijkt Green de grote man te worden. Door de langdurige blessure van Phoenix Suns Power Forward Kelly Oubre lijkt Converse behoefte te hebben aan een grote ster en zijn toen uitgekomen bij Draymond Green. We kunnen de komende tijd Green verwachten met All Star Pro BB’s aan zijn voeten op het veld en met klassieke Chucks voor en na de wedstrijd.

Draymond Green