Skip to content
Upcoming

Dope details op de nieuwe Air Jordan 4 ‘Black Laser’

14 januari 2019 12:58
Dope details op de nieuwe Air Jordan 4 ‘Black Laser’

De Air Jordan 4 krijgt een nieuwe, dope colorway die barst van de toffe details. De unieke Jordan zal dan ook snel een release krijgen.

De Air Jordan 4 is geïntroduceerd in 1989, dat betekend dat de sneaker dit jaar zijn 30e verjaardag zal vieren. Dit betekend dan ook dat we dit jaar veel releases kunnen verwachten van de sneaker.

Eerst zagen we al de release van de roze Air Jordan 4 ‘Hot Punch‘ en de tweede release van 2019 is dus de ‘Black Laser’. De sneaker heeft direct als bijnaam ‘Laser’ gekregen maar dit klopt eigenlijk niet. In tegenstelling tot eerder ‘Laser’ Jordan’s is de print gedrukt op de sneakers. Het matte leer en de licht glimmende print zorgt er juist voor de de print goed naar voren komt. De volledig zwarte upper wordt opgebroken door de witte midsole met hier onder een gum-outsole. De sneaker zal ook in kinder (GS) maten verschijnen.

De Air Jordan 4 ‘Black Laser’ zal op 19 januari release bij geselecteerde retailers voor een retail prijs vanaf €190,-. Tot en met de release zal de storelist dagelijks bijgewerkt worden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 4 ‘Black Laser’

Releasedatum: 19.01.2019
Prijs: €190,-
Colorway: Black/White/Gum Light Brown
Stylecode: CI1184-001
Bekijk hier de storelist>>

Afbeeldingen: gc911