Skip to content
Upcoming

Door de lens: Fila Venom V94M door Epic Store Breda

4 januari 2019 12:19
Door de lens: Fila Venom V94M door Epic Store Breda

Fila en Epic Store hebben de handen in een geslagen om een toffe fotoserie neer te zetten van de recent uitgekomen Fila Venom V94M sneakers.

Epic Store is al 12 jaar lang dé sneaker store van Breda. De winkel combineert de gezelligheid van het zuiden met de beste streetwear merken. Fila is een van oorsprong Italiaans merk maar is tegenwoordig in Koreaanse handen. Met dit pack kijkt Fila terug naar de oorspronkelijke, Italiaanse roots van het merk. Epic heeft dan ook dit recente pack op een unieke manier vast gelegd.

Het Fila Venom V94M bestaat uit twee sneakers, in het pack zitten ‘Gray Violet’ en een ‘Vista Blue’ colorway. Het model van de sneaker heeft een echte retro stijl over zich. Zo heeft het een ‘chunky’ zool die tegenwoordig ook helemaal in is. Als referentie naar Italië is de branding op de hiel groen en rood.

Epic heeft dit pack dan ook in een Italiaanse sfeer gefotografeerd, niet door naar Italië te gaan maar door een Italiaans doek als achtergrond te gebruiken in een urban locatie. De foto’s zijn geschoten door middel van een analoge camera, wat voor een extra dimensie zorgt. Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden, dus check hieronder snel de foto’s van de Fila Venom V94M. De sneakers zijn dan ook verkrijgbaar bij Epic Store, check ze HIER.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Fila Venom V94M ‘Vista Blue’

Prijs: €120,-
Stylecode: 1010671-21H
Colorway: Vista Blue/Mazarine Blue/Black
Shop de Fila Venom hier>>


Fila Venom V94M ‘Gray Violet’

Prijs: €120,-
Stylecode: 1010671-12D
Colorway: Gray Violet/Monument/Mandarine Orange
Shop de Fila Venom hier>>