Upcoming

Donald Glover en adidas Originals komen met nieuwe sneaker

9 april 2019 13:25
Donald Glover en adidas Originals komen met nieuwe sneaker

Afgelopen september 2019 kondigden zanger en acteur Donald Glover en adidas Originals hun samenwerking aan. Sinds dat moment was alles stil tot nu. Jemuel Wong kwam met de eerste beelden van de nieuwe sneakers en wij hebben ze ook. De releasedatum is helaas nog niet bekend.

Donald Glover, ook wel Childish Gambino (artiestennaam) genoemd is een bekende zanger en acteur. In 2018 bracht hij het bekende “This Is America” uit wat de hele wereld rond ging. Hij kreeg een enorme weergave van 523 miljoen. Na de onthulling van de nieuwe sneakers kunnen de fans van Donald Glover niet meer wachten tot de release. Het blijft hier niet bij, want er komt ook kleding.


De details

De sneaker lijkt te zijn gebaseerd op het 70’s-geïnspireerde Nizza-silhouet, en de zool op het Old Skool Vans model. Toch heeft de sneaker een aantal nieuwe kenmerken die we nog niet zagen. De gehele sneaker heeft een canvas kleur. De veters zijn opmerkelijk door het patroon van wit met donker blauw. Hierdoor vallen de veters extra op. De veteroogjes hebben een zilver met gouden kleur. Verder heeft de sneaker een geribbelde rubberen neus aan de voorkant, en een leren hiel aan de achterkant. De welbekende Three Stripes zijn ook aanwezig aan de zijkant van de sneaker in een witte kleur. Wanneer dit model precies gereleased gaat worden is nog niet bekend. Benieuwd naar andere releases? Check dan de releasekalender.


Donald Glover X adidas Originals
Donald Glover X adidas Originals
Donald Glover X adidas Originals
Images by Jemuel Wong

The Turnover